Skip to main content

RioolOntstoppingsTeam

Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar
en onze monteurs staan 365 dagen per jaar ter beschikking

U kunt bij Rioolonstoppingsteam terecht voor de volgende diensten:

 • Afvoer ontstoppen
 • Toilet ontstoppen
 • Riool ontstoppen
 • Keukenafvoer ontstoppen
 • Badkamer Afvoer ontstoppen
 • Hemelwaterafvoer (regenpijn) ontstoppen
 • Kleine reparaties aan afvoer en riool
 • Rioolontstoppingen en -reparaties in kruipruimte
 • Voor particulieren en bedrijven (ook horeca)

+32 467 85 14 67

De 10 zekerheden van
RioolOntstoppingsTeam

 • Gekwalificeerde, vakkundige monteurs
 • Wij werken snel en netjes
 • Werkzaamheden onder garantie
 • 365 dagen per jaar, 24/7 bereikbaar
 • Ook snel ter plaatse bij u
 • 80% van de problemen dezelfde dag, avond, nacht opgelost!
 • Voorrijkosten en uurtarief worden telefonisch besproken, dus geen verrassingen achteraf
 • Mobiel pinnen mogelijk
 • Hoge klanttevredenheid
 • Samenwerkingsverband met meerdere ontstoppingsbedrijven

RioolOntstoppingsTeam

Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar en onze monteurs staan 365 dagen per jaar ter beschikking

U kunt bij Rioolonstoppingsteam terecht voor de volgende diensten:

 • Riool ontstoppen (binnen en buiten)
 • Afvoer ontstoppen
 • Riool(camera)inspecties
 • Rioolrenovatie en/of volledige vervanging
 • Herstel gebroken rioleringen
 • Dakgoten reparatie en schoonmaken
 • Kleine reparaties aan afvoer en riool
 • Rioolontstoppingen en -reparaties in kruipruimte
 • Voor particulieren en bedrijven (ook horeca)

CONTACT MET RIOOLONSTOPPINGSTEAM?

Waarom RioolontstoppingsTeam?

Heeft u last dat het water in uw gootsteen, douche, toilet, wasmachine of hemelwaterafvoer niet meer (goed) wegloopt of borrelt uw afvoer als het water wegloopt? Dan duidt dit op een verstoppingsproblemen van uw afvoer of riool. Problemen die u het liefst vandaag nog opgelost heeft. Bel +32 467 85 14 67 de spoedservice van (bedrijf) en wij maken direct een afspraak. Dat kan wellicht zelfs vandaag nog. Onze monteurs zijn de gehele dag mobiel dus waarschijnlijk ook dicht bij u in de buurt en kunnen daardoor snel bij Peinze zijn!

Wij zijn 24/7, 365 dagen per jaar, dus ook zon- en feestdagen bereikbaar.

Riool Ontstoppingsteam werkt uitsluitend met ervaren personeel, dat voor uw probleem in overleg met u, de beste oplossing kiest. Ruim 80% van alle storingen worden dezelfde dag, avond of nacht nog opgelost!

We leveren maatwerk aan iedere klant, bieden oplossingen voor elk probleem en werken uitsluitend met duurzame producten van hoogwaardige kwaliteit onder Europese en Belgische veiligheidsrichtlijnen. We rekenen € 35 voorrijkosten en bespreken met u ter plaatse de totale kosten, want die zijn afhankelijk van wat er moet gebeuren, hoe lang we er mee bezig zijn en welk materieel we moeten gebruiken.

Badkamerafvoer

ontstoppen

Via het afvoerputje van uw douche en wasbak verdwijnen haren, shampoo, tandpasta en zeep. Dit hoopt zich op vaak en veroorzaakt verstoppingen op plaatsen waar u er niet bij kan en waar oplosmiddeltjes geen of slechts kortdurend effect hebben. De enige echte oplossing is Rioolontstoppingsteam  bellen en wij zorgen dat de verstopping verdwijnt en wegblijft. U kunt ons bellen op +32 467 85 14 67 en dan plannen wij een afspraak in op het tijdstip dat het u schikt. Dat kan eventueel ook ‘s-avonds of in het weekend.

Toilet

ontstoppen

Soms worden (per ongeluk) dingen door het toilet gespoeld, die eigenlijk niet in het riool thuishoren: wc-blokjes, vochtige doekjes, maandverband, speelgoed etc. Lange tijd gaat dat goed maar dan opeens spoelt het toilet niet meer door. Met het juiste gereedschap ontstoppen wij uw toilet, verwijderen de voorwerpen die de verstopping veroorzaken en u kunt weer gebruik maken van uw toilet. Ook voor deze dienst staan wij 24/7, 365 dagen per jaar voor u klaar. Bel +32 467 85 14 67

Afvoer

ontstoppen

Ophoping van vet, zeep- en etensresten zorgt ervoor dat op enig moment de afvoer verstopt raakt. Helpt in eerste instantie misschien een oplosmiddeltje nog, dit is vaak slechts een tijdelijke oplossing. Na verloop van tijd  komt de verstopping hardnekkiger terug. Wij ontstoppen uw afvoer en geven u vervolgens advies hoe u een verstopping kunt voorkomen.  U kunt ons bellen op +32 467 85 14 67 en dan plannen wij een afspraak in op het tijdstip dat het u schikt. Dat kan eventueel ook ‘s-avonds of in het weekend.

Riool

ontstoppen

Daar waar de verschillende afvoeren uit de keuken, de badkamer en het toilet samenkomen is het een opeenhoping van vet, etensresten, zeepresten, haren, toiletpapier, etc. dat voor een verstopping kan zorgen. Onze monteurs weten de verstopping altijd haarfijn te traceren en deze vervolgens met het juiste gereedschap te verhelpen. Ons personeel heeft jarenlange ervaring en weet nagenoeg elke verstopping direct te verhelpen, ook als dit het riool in uw kruipruimte betreft.

Keukenafvoer

ontstoppen

Door de afvoer van het gootsteen verdwijnt van alles. Dit levert de meeste verstoppingen op en geeft daarbij ook de meeste ergernis, omdat de keuken het meest gebruikt wordt in het huis. Zaak dus dat als het keukenafvoer verstopt is direct te bellen met +32 467 85 14 67  dan komen we er zo spoedig mogelijk aan. Wij zijn eigenlijk altijd wel bij u in de buurt, dus altijd snel bij Peinze. Wij verhelpen de verstopping en u kunt direct weer gebruik maken van uw gootsteen.

Hemelwaterafvoer

(regenpijp)Ontstoppen

Takjes en vogelnesten in de dakgoot zijn de meest voorkomende oorzaken van verstopte regenpijpen. Hierdoor zal het regenwater niet worden afgevoerd en in de dakgoot blijven staan. Dit leidt op enig moment tot overstromende dakgoten of zelfs tot lekkage. Wij hebben veel ervaring met het ontstoppen van regenpijpen en kunnen u waarschijnlijk vandaag nog helpen. Bel ons direct op  +32 467 85 14 67 en u ontvangt telefonisch een prijsindicatie alvorens we een afspraak inplannen. 

Kleine reparaties 

aan  afvoer en/of 

riool

Vrijwel altijd wordt een ontstopping verholpen zonder dat we daar een reparatie voor moeten verricht. Maar als onze monteurs bij het ontstoppen van uw afvoer of riool ongeregeldheden aantreffen, waarvoor dit wel het geval is, dan zijn zij vaak in staat dit direct voor u te repareren. Denk daarbij aan reparatie of vervanging van sifons en afvoerleidingen in gootsteenkastje of onder uw wasbak. Wij werken netjes en gebruiken duurzame producten van hoogwaardige kwaliteit onder Europese en Belgische veiligheidsrichtlijnen. We rekenen € 35 voorrijkosten en bespreken met u ter plaatse de totale kosten, want die zijn afhankelijk van wat er moet gebeuren, hoe lang we er mee bezig zijn en welk materieel we moeten gebruiken.

ontstoppingen 

reparaties

in kruipruimte

Ook ontstoppingen en kleine reparaties op lastig te bereiken plaatsen als in een kruipruimte worden door ons verricht. Daarvoor dient de kruipruimte wel van een vrije toegang (luik of iets dergelijks) te zijn voorzien, want onze monteurs zijn niet uitgerust om rioolreparaties uit te voeren op plaatsen waarvoor vloeren of muren moeten worden opengebroken of het riool moet worden blootgelegd door middel van graafwerkzaamheden. Bel anders +32 467 85 14 67 voor kort telefonisch overleg en een prijsindicatie.

Voor woningen,

bedrijfspanden

horecagelegenheden

Rioolontstoppingsteam is 24/7 bereikbaar, dus ook echt ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend en onze monteurs kunnen bij spoed bij u in de buurt binnen een uur aanwezig zijn om de storing aan afvoer en riool te verhelpen. Daarmee zijn wij naast ontstoppingen in woningen ook uitermate geschikt voor het verrichten van ontstoppingen van toiletten en afvoeren in horecagelegenheden en bedrijfspanden. Bel ons voor vrijblijvende informatie of als er direct actie genomen moet worden:+32 467 85 14 67 

Maak nu een afspraak met
RioolOntstoppingsTeam

Onze centrale meldkamer is 7 dagen per week, 24 per dag telefonisch bereikbaar.

Contante betalingen of per mobiele pin.

Onze centrale meldkamer is 7 dagen per week, 24 per dag telefonisch bereikbaar.

“Ik had een verstopping in mijn badkamer, mijn bad liep niet leeg. Ik was al bang dat ik de badombouw moest slopen om bij de verstopping te komen. Gelukkkig kwam de monteur dezelfde dag nog langs en loste het probleem zonder hak- en sloopwerk op. Ze hebben ook gelijk de lekkende kraan in de keuken vervangen. Voor mij een 10+”

Ralf Kazimier

 • Riool ontstoppen (binnen en buiten)
 • Afvoer ontstoppen
 • Riool(camera)inspecties
 • Rioolrenovatie en/of volledige vervanging
 • Herstel gebroken rioleringen
 • Dakgoten reparatie en schoonmaken

Hulp nodig ? Bel nu gelijk op +32 467 85 14 67

Hulp nodig ? Bel nu gelijk op
+32 467 85 14 67